Pește japonez koi Shiro utsuri, 2 ani, dimesiuni 30 – 35 cm, calitate excelentă SA2D3035-110

Utsuri este o specie de pești Koi cu un aspect distinctiv, caracterizat de pete negre sau maro în contrast puternic cu culorile de bază, cum ar fi alb, portocaliu sau roșu. Acești pești sunt apreciați pentru frumusețea lor și sunt considerați adesea bijuterii într-un iaz de grădină.

Caracteristici generale

Calitatea

Dimensiune

Sex

Vârstă

În stoc

Contactează-ne pentru preț

Puteți vedea peștii în zona București - Ilfov. Contactați-ne pentru vizionare.
Informațiile și imaginile cu titlu de prezentare. Dimensiunea din tabel reprezintă o categorie. Contactați-ne pentru orice întrebare.

Descriere detaliata

Utsuri este o specie fascinantă de pești Koi, recunoscută pentru frumusețea și eleganța sa distinctivă. Acești pești sunt cunoscuți pentru culorile lor vibrante și modelele unice, care îi fac să iasă în evidență în orice iaz sau grădină japoneză.

Cu o istorie îndelungată în cultura japoneză, Utsuri este considerat un simbol al norocului și prosperității. Acești pești sunt apreciați pentru aspectul lor impresionant, care combină culorile negru, alb și roșu într-un mod armonios. Modelul lor caracteristic este format din pete negre sau maro închis, care se întind pe un fond alb sau argintiu, iar aceste pete sunt însoțite de zone roșii sau portocalii intense.

Unul dintre aspectele remarcabile ale speciei Utsuri este faptul că modelele lor pot varia în funcție de vârstă și de condițiile de mediu. Pe măsură ce cresc, acești pești pot dezvolta noi pete și pot schimba intensitatea culorilor lor, ceea ce îi face să fie mereu surprinzători și unici.

Utsuri este o specie rezistentă și adaptabilă, ceea ce îi face să fie potriviți pentru o varietate de medii acvatice. Acești pești prosperă în iazuri și grădini japoneze, unde pot adăuga o notă de eleganță și frumusețe. De asemenea, pot fi ținuți în acvarii, cu condiția să le asigurăm un mediu curat și bine întreținut.

Pe lângă aspectul lor impresionant, Utsuri sunt și pești cu personalitate. Acești Koi sunt cunoscuți pentru comportamentul lor curios și jucăuș, fiind adesea văzuți explorându-și mediul și interacționând cu ceilalți pești din iaz. De asemenea, sunt pești sociabili, care se adaptează ușor la prezența altor specii de pești.

Datorită frumuseții lor și a semnificației culturale, Utsuri este adesea considerat o alegere populară pentru pasionații de pești Koi și pentru colecționarii de artă acvatică. Acești pești pot adăuga o notă de eleganță și rafinament în orice mediu, fiind apreciați pentru aspectul lor impresionant și pentru simbolismul lor cultural.

În concluzie, Utsuri este o specie de pești Koi care impresionează prin frumusețea și eleganța sa distinctivă. Cu modele unice și culori vibrante, acești pești adaugă o notă de rafinament și noroc în orice iaz sau grădină japoneză. Fiind rezistenți și sociabili, Utsuri sunt pești potriviți pentru orice pasionat de pești Koi și pentru cei care doresc să aducă un strop de frumusețe în viața lor acvatică.

Sfaturi pentru îngrijire

Află cum poți îngrijii acești pești minunați

Hrană

Alege și o nutriție potrivită lor

Vezi mai mulți pești

O întreagă lume a crapilor koi te așteaptă

WhatsApp IconWhatsApp
Sună