Pește japonez koi Kohaku, 2 ani, dimesiune 40 cm, calitate excelentă KA2D40-112

Kohaku este o specie populară de pești Koi, recunoscută pentru frumusețea sa simplă și eleganță. Cu culorile sale vibrante de alb și roșu, Kohaku adaugă un farmec deosebit în orice grădină sau iaz.

Caracteristici generale

Calitatea

Dimensiune

Sex

Vârstă

În stoc

Contactează-ne pentru preț

Puteți vedea peștii în zona București - Ilfov. Contactați-ne pentru vizionare.
Informațiile și imaginile cu titlu de prezentare. Dimensiunea din tabel reprezintă o categorie. Contactați-ne pentru orice întrebare.

Descriere detaliata

Kohaku este una dintre cele mai populare și apreciate specii de pești Koi. Această specie este originară din Japonia și este cunoscută pentru frumusețea și eleganța sa. Numele Kohaku înseamnă roșu și alb în limba japoneză, ceea ce descrie perfect caracteristicile sale distinctive.

Acești pești Koi sunt recunoscuți pentru combinația lor perfectă de culori vibrante și modele unice. Corpul lor este acoperit în principal cu o nuanță intensă de roșu, care se îmbină armonios cu zonele albe de pe corp. Această combinație de culori creează un contrast uimitor și atrage privirile oricărui observator.

Un alt aspect remarcabil al speciei Kohaku este forma și proporțiile lor elegante. Acești pești au un corp alungit și musculos, cu o linie dorsală dreaptă și o coadă frumos în formă de evantai. Această siluetă grațioasă îi face să pară aproape regali în apă.

Pe lângă aspectul lor impresionant, Kohaku sunt și pești Koi cu un caracter blând și prietenos. Acești pești sunt cunoscuți pentru personalitatea lor calmă și adaptabilă, ceea ce îi face să fie potriviți pentru a fi ținuți într-un acvariu sau într-un iaz. De asemenea, sunt pești sociabili și se integrează bine într-un grup de alți pești Koi.

Îngrijirea speciei Kohaku este relativ ușoară, cu condiția să li se asigure un mediu adecvat și o alimentație echilibrată. Acești pești preferă apa curată și bine oxigenată, cu o temperatură constantă și un pH neutru. De asemenea, este important să li se ofere o hrană de calitate, bogată în nutrienți și adaptată nevoilor lor specifice.

Datorită frumuseții lor și a personalității lor prietenoase, Kohaku sunt adesea considerați bijuterii vii și sunt apreciați de colecționarii de pești Koi din întreaga lume. Acești pești sunt considerați simboluri ale norocului și prosperității în cultura japoneză și sunt adesea prezentați în grădini japoneze tradiționale sau în expoziții de pești Koi.

În concluzie, specia Kohaku este o alegere excelentă pentru orice iubitor de pești Koi. Cu frumusețea lor uimitoare, personalitatea prietenoasă și ușurința în îngrijire, acești pești aduc o notă de eleganță și rafinament în orice mediu acvatic. Dacă doriți să adăugați o notă de culoare și grandoare în acvariul sau iazul dvs., Kohaku este alegerea perfectă.

Sfaturi pentru îngrijire

Află cum poți îngrijii acești pești minunați

Hrană

Alege și o nutriție potrivită lor

Vezi mai mulți pești

O întreagă lume a crapilor koi te așteaptă

WhatsApp IconWhatsApp
Sună