Pește japonez koi Kikusui, dimesiune 37 cm, calitate excelentă KD37A-111

Kikusui este o specie de pești Koi cu un aspect distinctiv, având un corp alb-argintiu și pete portocalii sau roșii în formă de flori de crizantemă. Acești pești sunt cunoscuți pentru frumusețea lor și sunt apreciați în întreaga lume pentru eleganța și grandoarea lor.

Caracteristici generale

Calitatea

Dimensiune

Sex

Vârstă

În stoc

Contactează-ne pentru preț

Puteți vedea peștii în zona București - Ilfov. Contactați-ne pentru vizionare.
Informațiile și imaginile cu titlu de prezentare. Dimensiunea din tabel reprezintă o categorie. Contactați-ne pentru orice întrebare.

Descriere detaliata

Kikusui este o specie de pești Koi care încântă privirile prin frumusețea și eleganța lor. Acești pești sunt cunoscuți pentru culorile lor vibrante și modelele unice, care îi fac să fie extrem de apreciați în lumea acvatică.

Cu o istorie îndelungată în cultura japoneză, Kikusui este considerat un simbol al norocului și prosperității. Numele lor provine din limba japoneză, unde Kiku înseamnă crizantemă, iar Sui înseamnă apă. Această denumire este inspirată de frumusețea și delicatețea florii de crizantemă, care se aseamănă cu modelul de pe solzii acestor pești.

Un aspect remarcabil al Kikusui este combinația de culori pe care o prezintă. Acești pești au un fond alb-argintiu, care este acoperit de pete roșii sau portocalii, care se aseamănă cu petalele unei crizanteme. Această combinație de culori creează un contrast uimitor și atrage privirile oricărui observator.

Pe lângă aspectul lor estetic, Kikusui sunt și pești foarte rezistenți și ușor de întreținut. Acești pești se adaptează ușor la diferite condiții de mediu și pot supraviețui într-o gamă largă de temperaturi. De asemenea, sunt cunoscuți pentru personalitatea lor prietenoasă și curioasă, fiind pești sociabili care se înțeleg bine cu alte specii de pești.

Datorită frumuseții lor și a semnificației culturale, Kikusui sunt foarte apreciați în lumea acvatică și sunt adesea considerați bijuterii într-un iaz sau acvariu. Acești pești pot aduce o notă de eleganță și rafinament în orice mediu acvatic, fiind o alegere perfectă pentru iubitorii de pești Koi.

În concluzie, Kikusui este o specie de pești Koi care impresionează prin frumusețea lor și semnificația culturală. Cu culorile lor vibrante și modelele unice, acești pești aduc o notă de eleganță și noroc în orice mediu acvatic. Datorită personalității lor prietenoase și ușurinței de întreținere, Kikusui sunt pești ideali pentru iubitorii de pești Koi și pentru cei care doresc să aducă un strop de magie în viața lor acvatică.

Sfaturi pentru îngrijire

Află cum poți îngrijii acești pești minunați

Hrană

Alege și o nutriție potrivită lor

Vezi mai mulți pești

O întreagă lume a crapilor koi te așteaptă

WhatsApp IconWhatsApp
Sună