Lot de 10 pești crapi koi, diferite specii și culori, dimensiuni 40-45 cm, calitate excelentă

Mix de pești crapi koi cu pești de diferite specii. Bucurați-vă de o multitudine de culori!

Caracteristici generale

Calitatea

Dimensiune

Sex

Vârstă

În stoc

Contactează-ne pentru preț

Prețul este pe lot.
Puteți vedea peștii în zona București - Ilfov. Contactați-ne pentru vizionare.
Informațiile și imaginile cu titlu de prezentare. Dimensiunea din tabel reprezintă o categorie. Contactați-ne pentru orice întrebare.

Descriere detaliata

Ne bucurăm să vă prezentăm o alegere variată și captivantă – mix-ul de pești koi. Această colecție eclectică și fascinantă de culori și modele aduce o explozie de diversitate și frumusețe în iazul dumneavoastră.

Mix-ul de pești koi reprezintă o selecție atentă a unor koi din diverse specii, culori și modele. Fiecare individ în acest mix este un exemplar unic și special, aducând o notă distinctivă în ecosistemul dumneavoastră acvatic. Această varietate de culori și modele transformă iazul într-un tablou viu, plin de viață și expresie artistică.

De la nuanțe strălucitoare de portocaliu, roșu sau alb, până la modele irezistibil de variate precum Kohaku, Sanke, Showa sau Utsurimono, mix-ul de pești koi vă oferă o paletă bogată de opțiuni. Fiecare zi petrecută în preajma acestor minuni acvatice va fi o experiență unică, deoarece fiecare koi are propria sa poveste și caracter.

Acești pești sunt adevărate opere de artă vii, iar iazul dumneavoastră devine cadrul perfect pentru a le admira grația și frumusețea. Fie că alegeți să vă relaxați pe marginea iazului sau să vă plimbați lângă apă, privindu-i pe acești koi înotând în voie, veți fi înconjurați de o atmosferă de liniște și contemplare.

Unul dintre aspectele captivante ale mix-ului de pești koi este surpriza. Fiecare pește are potențialul de a dezvălui culori și modele uimitoare pe măsură ce crește și se dezvoltă. Astfel, iazul dumneavoastră va evolua și el într-o priveliște în continuă schimbare, oferindu-vă mereu ceva nou și fascinant de descoperit.

Indiferent dacă sunteți un colecționar pasionat de koi sau un începător curios, mix-ul de pești koi este alegerea ideală pentru a vă aduce bucurie și entuziasm în iazul dumneavoastră. Acești pești plini de personalitate, cu culorile lor vibrante și modelele lor unice, vor transforma iazul într-un loc magic, în care fiecare zi aduce cu sine o nouă surpriză. Alegeți mix-ul de pești koi și aduceți farmecul și spectacolul naturii direct în propria curte!

Sfaturi pentru îngrijire

Află cum poți îngrijii acești pești minunați

Hrană

Alege și o nutriție potrivită lor

Vezi mai mulți pești

O întreagă lume a crapilor koi te așteaptă

WhatsApp IconWhatsApp
Sună